Posted By Jan Bekkema Posted On

Container transport opties

Container transport is interessant wanneer er goederen naar een andere plek op de wereld moet worden getransporteerd. Transport via een container kan via de trein maar ook over het water door schepen. De grootte van de goederen die in een container worden vervoerd, verschilt per uitvoering en de bestemming. Zo heb jij zelf de mogelijkheid om verschillende soorten goederen te laten transporteren.

Er zijn verschillende opties voor container transport, door rivieren, over zee of met een trein. Er wordt daarom ook eerst voor jou gekeken wat het meest efficient is. Dit ligt er aan wat er getransporteerd moet worden, de hoeveelheid en de bestemmingen.

Een bedrijf uit bijvoorbeeld Amerika stuurt bijvoorbeeld een container naar Australiƫ. Het is zelfs mogelijk om deze reis te laten starten in Nederland. Dit kan al goedkoper zijn dan het verschepen van goederen met de pakketdienst. Het is ook mogelijk om een grote partij kleine onderdelen, zoals scooteronderdelen te vervoeren. Dan wordt het een stuk interessanter dan alleen maar een of twee goederen op reis te sturen.

Offerte aanvragen voor container transport

Transcargo kan dit voor jou realiseren. De administratie en het transport nemen zij van jou over zodat jij je kan focussen op andere werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Een ervaren vervoerder zorgt voor de beste prijs/kwaliteitverhouding en is vaak ook over het algemeen betrouwbaarder dan een private partij. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan wanneer jij gebruik wil maken van container transport.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *